Home / Dekor / Subway Tile Badrum
Subway Tile Badrum

Shower Niche, subway tiles

Att uppdatera ett badrum är en stor investering som kan göras av en person i sitt hem. Inte bara renoveringen hjälper personen att spara pengar utan det ökar också deras hemvärde, vilket i slutändan ökar avkastningen på sin investering. Uppgradering av kranar och toaletter lägger till vatteneffektiva armaturer, där vattenräkningen reflekteras. Tillsammans med uppdateringarna är utformade för att förbättra hela badrumsutseendet och även modernisera sitt hem.

I litet badrum har du förmodligen inte lyxigt utrymme. Således utformar idéer med badrumsbrickan i tunnelbanan kommer definitivt att sträcka kreativitetens gränser, men ett litet badrum ger också en möjlighet att skapa ett mysigt, lugnande utrymme genom att öka storleken på ditt badrum. Användning av badrumsbrickan i tunnelbanan är ganska populär bara på grund av olika tvingande fördelar. För det första är badrumsbrickorna i tunnelbanan anmärkningsvärt fläckmotstånd, bara på grund av keramiken mot fuktbeständighet. Detta är en av orsakerna till att de glaserade såväl som de oflaserade badrumsbrickorna i tunnelbanan är lätta att rengöra.

Även om tunnelbanebadrummet är tillgängligt i vitt, men med kommande senaste design och färger, kan de ödmjuka tunnelbana plattorna användas i alla moderna såväl som moderna hem. Till och med storleken på en tunnelbanakakel ändras från klassisk till plattan som har olika strukturer och ytbehandling inklusive belved och matt. Den nya trenden inkluderar ett specialiserat badrum med glastegelplattor i tunnelbanan som ger en glansig och en blank look.