Home / Dekor / Prefinished Hardwood Flooring
Prefinished Hardwood Flooring

Shaw 8-in W Prefinished Hickory Engineered Hardwood Flooring (Castel Hickory)

Vill du lägga till elegans på ditt hemgolv? Sedan, utan en ny tanke, måste du gå efter förbehandlade trägolv. Detta gör att ditt golv ser vackert ut och faktiskt kunde gästerna inte ta upp ögonen från golvet. Det finns många tillverkare som säljer hårt trägolv av hög kvalitet till ett oerhört överkomligt pris. Innan du väljer lövved måste du dock se till att det är tillverkat av högkvalitativt trämaterial. Den bästa delen av detta föravslutade trägolv är att beläggningen görs på träet och ger högt skydd till golvet trots extrem slitage och fottrafik. Dessutom är det ganska lätt för dig att rengöra hemmet trots envisa fläckar. I det föravslutade golvet appliceras efterbehandlingen under tillverkning.

Vad är förförbehandlat golv?

Tillverkarna kommer att applicera ytan på träet och är ganska lätt att installera hemma till skillnad från oavslutade golv. Tillverkarna kommer att applicera ytbeläggningen och torka den under några dagar under kontrollerad miljö. Trots att golvet utsätts för UV-strålar eller solljus, behåller det sin färg under lång tid och ser ut som ett nytt. Denna finish är mycket hållbar. Dessa människor kommer att belägga lövträet två till tre gånger och använder lufttorkar för att torka beläggningen snabbt. Dessa är bäst att installera i ditt hem för att öka husets återförsäljningsvärde och få ditt hem att se fantastiskt ut.

Men innan du installerar trägolvet måste du antingen välja förfärdigt eller oavslutat golv. Många människor i dag är intressanta att gå för förbehandlade golv, eftersom beläggningen görs i branschen. Dessa människor kommer bara att installera golvet i ditt hem, men medan i det oavslutade golvet kommer tillverkarna att tillämpa finishen hemma. Detta skulle vara ett stort röran och orsaka en stor störning för dig när du utför detta arbete. Här är dock några fördelar du kan skörda genom att välja föravslutat hårt träslag golv

Lätt att installera: Installation av denna typ av golv är ganska enkel jämfört med oavslutade golv. Beläggningen utförs redan på fabriken, så du kan undgå att lägga sand för att applicera ytbehandlingen och andra störningar. Viktigast av allt kan du undvika att utsättas för smutsiga dammpartiklar och obehaglig lukt. Dessutom kan du också minska installationskostnaden.

Mycket hållbart: I denna typ av golv utförs beläggningen i den kontrollerade fabriksmiljön med UV-härdningsteknik. Skiktet av trägolv är mycket hållbart trots extrem fottrafik. Dessutom kommer finishen för denna typ av golv med en garanti från tillverkarna. Avancerad teknik och torkningstekniker gör detta golv hållbart och unikt. Det är onekligen att efterbehandlingen som appliceras på fabriken är fri från dammpartiklar, hårstrån och andra skräp.