Home / Dekor / Patio Cover Ideas
Patio Cover Ideas

33+ Comfy Backyard Patio Design Ideas #backyard #design #ideas

Din uteplats kan vara en stenbelagd gateway eller en träbelagd motorväg, men den har uppenbarligen en skugga över sig för att uppfylla kvällen. Det finns en viss anledning att ha en ljus skugga gjord av antingen trä eller en vinstock som är sammanflätad runt stickat metalltak, det är alltid en glädje att sitta under pergolan och njuta av din cocktail. Möblerna kompletterar alltid utsidan, särskilt taket ovanför ditt huvud. De kan arrangeras på flera sätt för att ge en liten unikhet till din uteplats.

Utseende

De ser nästan ut liknande om du inte har tagit hand om att få dem specialbyggda medan du utformar ditt nya utseende på uteplatsen. Du börjar alltid med gården och trottoarerna i blåsten eller din favorit natursten och tar också hand om möblerna. Köket sköts också ganska bra med alla nya saker som till exempel en grill. Utomhus kockstationer är ett underbart val och det gör uteplatstaket. Uteplatsen täcker idéer måste komplettera med ditt kök, särskilt om det är direkt under. Detta gör att värmen kan släppas ut i luften mycket lättare, men om ditt kök är på en annan plats är det upp till dig.

format

Det finns olika format för idéer om uteplats, till exempel kan du fördubbla det utökade taket på ditt hus över verandan. Detta är vanligtvis fallet för alla genomsnittliga hus med mellanrum som inte har ett separat utrymme för gården och gräsmattan. De utnyttjar utrymmet mycket ordentligt och hälsosamt. De nästa kan vara de töjbara som kan expandera eller krympa i sin längd över huvudet. De är trenden nu eftersom de erbjuder viss flexibilitet till din uteplats. Det är som en fördubblat bil som har ett avtagbart tak med ett vädret fjädrande tyg som rullar över två stavar som stöds av en fyrkant eller en rektangulär ram på uteplatsen. Du kan njuta av vinden och till och med regn.

Strukturerna på uteplatsövertäckningsidéerna är också moderna eftersom de kan tillverkas av teakträ bränt i en tegelugn för att stödja alla väderförhållanden som en liten regn eller den kraftiga vinden. Den måste vara tillräckligt stark för att stödja de olika hängningarna som chandlers eller belysning eller som de vinstockar som växer på den, i händelse av en trädgård. Kåpan kanske inte är en ogenomskinlig och kan vara tillverkad av träkolvar i trä eller de som är gjorda av lätta metaller som aluminiumstänger. Taket kan vara snett i höjden eller rakt.