Home / Dekor / Nursery möbler
Nursery möbler

Cute rope shelf to make and a How to transfer PHOTOS onto WOOD (…for our nursery decor)!! | via www.makeit-loveit…

Barnmöblerna ska vara bekväma, funktionella och ödmjuka för barnet. När du känner till ett barns egenskaper bör du göra barnkammarmöblerna så intressanta som möjligt för bebisarna. De flesta bebisar behöver vanligtvis en bekväm och säker plats att sova, en känsla av en bekväm plats för blöjbyten och utrymme för förvaring.

Att välja barnkammarmöbler

Du kan välja ett omklädningsbord som har öppna utrymmen under skiftfacket. Detta är för att placera blöjor, våtservetter och allt annat som kan användas på barnet. Du kan leta efter barnkammare möbel som kan vagga och glida lugnande när du sitter med ditt barn. Välj den stol som passar det utrymme du har och matchar ditt rum.

Du bör också se till att kostnaderna du väljer har alla låsfunktioner som är säkra. Madrassen ska vara passande utan ett gap större än en fingerbredd hela vägen. Du bör se till att det inte finns några utsprång på barnkammarmöblerna som kan fånga någon trasa.

För de trevliga barnvagnar och barnvagnar kan personliga preferenser diktera ditt val. Det justerbara ryggstödet för det nya barnet som behöver ligga platt eller för äldre barn som föredrar att sitta ner och titta runt. Det är också viktigt att ta hänsyn till lagringsutrymmet under barnvagnen. Detta dikterar hur mycket saker du kan hålla barnet under en viss period. Det är tillrådligt att använda barnkammarmöbler som har ett vändbart handtag så att du kan skjuta från vägar.