Home / Dekor / Lino Golv
Lino Golv

Industrial decor style is perfect for any interior. An industrial kitchen is always a good idea. See more excellent decor tips here: www.pinterest.com…

Linoleumgolvet eller linogolvet tillverkades först år 1863 efter uppfinningen, men det var bara en boom fram till slutet av 1950-talet, men före dessa år var det de mest populära och bästa tillgängliga golvalternativen som också var estetiska i utseende och rika människor brukade ha dessa lino golv alternativ för att visa sin klass och rikedom. Men då började problemet att linoleum var mycket sprött och att vissa sprickor började dyka upp i lino-golvet. Förutom sprickor var det andra problemet bildandet av lockar i golvet.

Dessa två problem ledde till försämring av efterfrågan på materialet och det var sedan känt som ett material med mycket låg kvalitet. Men nu i det nuvarande scenariot anses linogolv viktigt igen eftersom nuvarande lino är bättre än tidigare lino och dessutom är det mindre sprött och det finns också mycket mindre chanser att sprickor och lockar i dagens lino-golv.

För närvarande är detta lino-golv mycket effektivt och mycket hållbart eftersom tillverkningsprocessen har ändrats och även de positiva fördelarna med detta material är mer än de negativa punkterna. Några av egenskaperna hos detta lino-golv är -

Livscykel eller hållbarhet -

Repor och bucklor måste möta ett stort motstånd från detta golv, och även hållbarheten ökas också med förändringen i tillverkningsprocessen från äldre tider. Och även med korrekt underhåll kan lock-effekterna minskas eftersom användningen av dessa lino-golv med installation av riktigt vattentät effekt minskar curlingeffekten och gör livet på detta lino-golv mer hållbart.

Fukt eller vatteninnehåll -

Linoleumgolvet har också egenskapen att vara poröst och det innehåller små porer som kan göra det möjligt att passera vattnet genom dem och som kan försämra golvets kvalitet. För att förhindra detta problem bör man göra tätningen av dessa golvalternativ mer exakt och exakt.

Komfortnivå -

Dessa lino-golv är riktigt mjuka och kunde inte orsaka smärta och obehag för den som står på det under en lång tid. Det finns problem där golvet blir kallt vid kalltemperatur som kan göra det mer sprött, men detta problem löses också av lino-golvet eftersom dessa golv förblir varma och bekväma även i mycket låga temperaturer.

Stilar av lino golv -

Det finns många nyanser och färger där dessa lino-golv finns tillgängliga på marknaden och det finns många stilar också där man kan få och installera dessa fantastiska och estetiska lino-golv.