Home / Dekor / Handskrapade trägolv Idéer
Handskrapade trägolv Idéer

Kährs Supreme – rustic – wood flooring – orlando – by Kährs Hardwood Flooring

Introduktion

Det finns många typer av golvmetoder som finns nu under detta århundrade som är mycket mer än vad vi kan begära för eftersom det inte fanns hälften så mycket som metoder, material eller sätt att göra golv för nästan 50 år sedan. Nu finns det olika typer och design som kan passa vem som helst. Du kan till och med få utseendet på en golvmetod som fanns för år sedan med hållbarheten, styrkorna hos moderna golvmetoder allt tack vare olika typer av golvtekniska metoder. De olika typerna av golvmetoder inkluderar nu laminatgolv, vinylgolv, trägolv, stengolv med marmor eller graniter och Marmoleumgolv. Vissa av dessa är från naturliga källor och de är miljövänliga medan andra är av människan.

Hur det är gjort

Handskrapat trägolv är en typ av trägolv som fångas som en ganska trend de senaste åren. Deras popularitet beror främst på att om den rika och klassiska, gamla skolan ser ut. Det ser ut som trägolv i stugorna eller husen från år sedan. Den rika och varma atmosfären det ger när matchande möbler placeras i den är jämförbar med alla andra positiva atmosfärer som inredning kan ge. Denna typ av golvmetod är dyrare än andra typer som finns tillgängliga på marknaden. Denna golvmetod är också känd som handskulpturerad trägolv. Träet i denna typ av golv skrotas vanligtvis för att uppnå jämnhet och ett visst mönster som endast skrotat trä har. Det är på grund av denna skrapning som denna golvmetod fick namnet handskrapat trägolv. Men nu kan skrotningen göras med maskiner för att bortsett från människan. När detta arbete utförs av maskiner görs det perfekt men de naturliga mönstren (vilket händer på grund av oegentligheterna orsakade av skraporna som uppstår när de görs för hand) kommer att försvinna. För mycket mer detaljerat och vackrare utseende rekommenderas det att man använder makt. Handskrapning är ett alternativ som gäller både massivt trä och konstruerat trä för att lämna märken på det som det skulle ha på ett gammalt trägolv.

användningsområden

Efterbehandling av handskrapat trä görs vanligtvis med uretan, vilket är ett tydligt ämne än förbättrar träets hållbarhet. Om den här ytbehandlingen används krävs inte ytterligare underhåll i någon utsträckning. Detta golv ser bäst ut i hus som byggdes med inspiration från stugor eller i ett litet hus. Det kommer också att se bra ut om inredningen i ditt hus har en träfinish och resten av inredningen tar det.