Home / Mode / Virkad kjol
Virkad kjol

Alexander Lewis Resort 2013

Om du letar efter något stilfullt och underbart för din ensemble kanske du vill gå in på en virkad kjol. Med en monoton topp skulle denna kjol se riktigt bra ut.

Att göra den perfekta kjolen

Att göra kjolar av virkade sömmar kan aldrig vara lätt. Men du behöver inte oroa dig eftersom allt du behöver göra är att gå online och kolla videor som ges där för din fördel. Dessa videor är oerhört användbara eftersom de är detaljerade presentationer av att göra kjolarna ordentligt.

Eftersom du medan du gör kjolen, vill du göra den perfekt den allra första gången du ska anstränga dig mycket och se till att sömmarna som du använder är tillräckligt robusta.

En av de viktigaste sakerna i att tillverka kjol är det faktum att det ofta blir tunnt och därmed resulterar i lätt rivning. Du vill inte ha det för din skapelse, varför du behöver så mycket hjälp från onlinevideoerna som möjligt. Om du är ganska tveksam till processen kan du kanske köpa en virkad kjol innan du går in i jobbet bara för att titta på det.

Färgkombinationen bör noggrant undersökas. Du skulle definitivt inte vilja gå in för modiga färger. Istället skulle du vilja gå in för krämer eller beiges. Ett blommigt underarbete i kjolen skulle ha en fantastisk bakgrund för det och skulle också få det att se "one-of-a-kind".